0

Winkelwagen

Levertijd en verzenden

Levertijd
We streven ernaar bestellingen die voor 16:00 uur geplaatst zijn, dezelfde dag nog te verzenden, zodat het de volgende dag bij u in huis is! En altijd wordt uw bestelling binnen 1-4 werkdagen verzonden. Per e-mail ontvang je een verzendbewijs.

Wilt u uw bestelling voor een bepaalde datum ontvangen, laat het ons dan weten via het opmerkingenveld of informeer van te voren even bij ons. We zullen dan onze uiterste best doen om het zo spoedig mogelijk te versturen, echter we kunnen geen garantie bieden dat u het op tijd zult ontvangen. Dit omdat wij geen invloed hebben op PostNl.

Verzending
De verzendkosten in Nederland bedraagt zonder track & trace €5,-. De verzendkosten in Nederland bedraagt met track & trace €6,75. Dit geldt voor al onze artikelen. Voor pakketten die naar België verstuurd worden bedraagt het zonder track en trace €7,50. Voor pakketten die naar België verstuurd worden bedraagt het met track en trace €13,-.

Ophalen
Wil je je bestelling ophalen in onze winkel in Oostburg? Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Je krijgt van ons een berichtje wanneer de bestelling gereed staat voor afhalen.

Verzenden naar een ander en/of meerdere adressen 
Wil je je bestelling sturen naar iemand anders? Dan kan dit door het verzendadres van diegene in te vullen.  Er kan maar 1 verzendadres per bestelling ingevuld worden. Bij meerdere verzendadressen dien je voor elk verzendadres een aparte bestelling te maken.

X